De leertherapie geeft je de kans jezelf te ontwikkelen tot een krachtiger mens, een effectieve student en een kundige holistisch massagetherapeut.

Leertherapie

Ik ben als leertherapeut verbonden aan Positive Touch, opleiding voor Intergraal Holistisch Massagetherapeut. Als leertherapeut begeleid ik studenten, tijdens hun driejarige opleiding, met een individueel traject (leer-) therapie.

Leertherapie geeft de student inzicht in hoe de methodiek in de praktijk wordt toegepast en inzicht in het effect en de mogelijkheden van de therapie.

De leertherapie geeft je de kans jezelf te ontwikkelen tot een krachtiger mens, een effectieve student en een kundige holistisch massagetherapeut.

Voor studenten van Positive Touch

Voor jou als student is leertherapie een verplicht onderdeel van de opleiding. 

Als leertherapeut begeleid ik jou in je persoonlijke ontwikkeling tot massagetherapeut. Hierdoor krijg je niet alleen door eigen ervaring inzicht in hoe een therapietraject verloopt en welke stappen daarin worden gezet maar werk je ook aan het opheffen van je eigen blokkades en groei je in je ontwikkeling.

De sessie worden buiten de lesdagen om gegeven, omdat er tijdens de individuele sessies meer tijd en ruimte is om stil te staan bij wat er speelt in jouw leven.

Doel van leertherapie is:

Krachtiger worden als mens en als therapeut, effectiever worden in het leven en daarmee in de begeleiding van mensen, blokkades opheffen in het persoonlijk functioneren en het doorwerken van het eigen proces.

Voor de eerste sessie beschrijf je aan welk persoonlijk thema jij graag wilt werken, aan dit thema werken wij in principe gedurende de gehele opleiding. Het kan zijn dat door het werken aan je thema’s, onderliggende thema’s naar boven komen die belangrijk zijn. Dan kijken we in overleg of deze onderdeel kunnen zijn van de leertherapie of dat aanvullende sessies helpend zijn.

Per studiejaar zijn minimaal vier leertherapie sessies verplicht. De kosten bedragen € 90,-  per sessie en duren 90 minuten. Meer sessies zijn in overleg mogelijk.

 

Afspraak maken leertherapie

Wil je een afspraak maken, heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt mij bellen op of een WhatsApp bericht sturen naar: 06 28 51 56 57 of mailen naar info@helionmassage.nl. Geef aan dat je een afspraak wilt maken voor de leertherapie en vermeld duidelijk je naam en het nummer waarop ik jou kan bereiken, dan bel ik je terug.