Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact met mij op

Hoe anderen Helion massage hebben ervaren

“Het lucht op, geeft inzicht, ruimte en vertrouwen.”

Wat een prachtige en diepgaande ervaring mocht ik beleven bij Inge. Ze weet werkelijk de diepe lagen in mij te raken, dat klinkt wellicht een beetje spannend……..maar wanneer je geraakt wordt in de diepere lagen van je Zijn, daar waar gebeurtenissen zich hebben opgeslagen, kan er in je lichaam een “release” plaatsvinden, waarbij emoties vloeien op weg naar het weer Mens mogen zijn. Het lucht op, geeft inzicht, ruimte en vertrouwen. Dit alles mocht ik ervaren tijdens haar sessie. Inge dankjewel voor je liefdevolle aanwezigheid.

– Robin –

“Ik durfde me open te stellen en dingen te vertellen.”

Ik was nog niet bekend met holistische massage toen ik naar Inge toe ging. Ik wist ook nog niet zo goed wat ik me er bij voor moest stellen. Na de behandelingen ben ik me meer bewust geworden hoe ik omga met het vermijden van conflicten.

Inge is prettig in omgang en ze is open en erg snel te vertrouwen. Ik durfde me open te stellen en dingen te vertellen die ik niet snel aan iemand vertel.

– Willy –

“Inge is professioneel zonder een ‘typische’ professioneel te zijn.”

Ik vond het verrassend en en verhelderend om holistische massage te ontvangen. Het was soms pijnlijk, zowel fysiek als mentaal. Maar bovenal vond ik het interessant om te ontdekken dat er emoties naar boven komen waarvan ik niet gedacht had dat ze zo heftig zouden komen.

Ik heb Inge als een zeer integer en respectvol persoon ervaren. Ze is heel oprecht en serieus begaan met de mensen die ze behandelt. Het voelt heel vertrouwd en ik kan haar zeker aanraden. Ik heb gevoelens kunnen delen die voor mijzelf best confronterend waren en daar werd heel respectvol en niet oordelend mee omgegaan. Dat was erg prettig om te ervaren.

Door de holistische massage ben ik mij meer bewust geworden hoe ik met situaties om ga en welke emotie daar aan ten grondslag ligt. Het heeft mij inzichten gegeven, waar ik mee verder kan. Inge is professioneel zonder een ‘typische’ professioneel te zijn. Een natuurlijke en spontane interactie die heel warm voelt. Ondanks de, soms fysieke, pijn ging ik tevreden en positief weg.

– Sam –

“Vanuit een rustige, ontspannen sfeer ga je samen met Inge op zoek.”

Als je aan jezelf wil werken d.m.v. holistische massage ben je bij Helion Massage aan het juiste adres. Vanuit een rustige, ontspannen sfeer ga je samen met Inge op zoek naar wat de oorzaak achter de klacht is. Naar wat je lichaam je wil vertellen. Echt een aanrader!

– Linda –

“Ik heb inzicht gekregen waarom ik vermijdingsgedrag vertoon.”

De holistische massage sessie die ik heb ontvangen waren nieuw voor me. Ik had nog geen ervaring met holistische massage. Door Inge’s folder en haar uitleg over de massage had ik vooraf wel een beeld kunnen vormen over hoe de massage er uit zou zien. Ik vond de sessies fijn, ontspannen, soms erg pijnlijk, confronterend  en verdiepend. De emoties die naar boven kwamen vond ik soms erg heftig, maar ook goed om echt de diepte in te gaan. Er kwamen meer situaties en spanningen boven dan dat ik van tevoren had verwacht. Deze massage gaat echt in op het mens in z’n geheel en dat vond ik heel bijzonder om te ervaren.

Door de sessies ben ik wel anders gaan kijken naar vermijdingsgedrag. Het thema waar ik naar ging kijken. Er kwamen aardig wat situaties naar boven waarbij  ik vermijdingsgedrag vertoon.

Omdat ik dit al van jongs af aan zo doe, weet ik bijna niet anders dan zo te reageren of te handelen. Ik heb inzicht gekregen waarom ik vermijdingsgedrag vertoon, meer dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik merk nu dat ik bij situaties waarbij ik mij niet fijn voel bewuster kijk naar hoe ik reageer en na denk over hoe ik ook zou kunnen reageren. Om dit vervolgens ook uit te voeren vind ik nog wel erg spannend. Dit zal ik stapje voor stapje moeten leren.

Ik vond het bijzonder om te voelen en te horen waar in mijn lijf allemaal spanningen en pijn zit en waar dit allemaal mee te maken had. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe mijn lijf en geest met elkaar in verbinding staan en invloed op elkaar hebben.

Ik heb Inge ervaren als erg fijn en warm. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Mede hierdoor heb ik mezelf zo kwetsbaar op kunnen en durven stellen. Ook vond ik het erg fijn hoe ze alles benoemde en uitlegde.

– Larissa –