Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact met mij op

Hoe anderen Helion massage hebben ervaren

“Ik kon echt even in mijn lichaam zijn en voelde dat zeker nog een paar dagen na.”

Ik heb de Ayurvedische massage als heel prettig ervaren. Een feestje voor de zintuigen! De behandelkamer had een fijne temperatuur en was fris en schoon met fijne rustige muziek op de achtergrond. De olie rook zalig en voelde heerlijk warm aan op de huid. De handen van Inge zijn magisch en ik kon me dan ook heerlijk ontspannen. Ik kon echt even in mijn lichaam zijn en voelde dat zeker nog een paar dagen na, heel vredig, een soort diepe ontspanning. Nu leer ik beter contact te maken met mijn lichaam en begin ik beter te snappen wat daarachter ligt. Ik zou het iedereen gunnen om dit eens te ervaren!

– Martine –

“Inge luistert goed naar de klachten en geeft hele goede tips.”

Ik heb mijn rug gebroken en was op zoek naar een goede masseur. Ik kwam bij Inge van Helion massage en dat was de beste keuze ooit. Inge is professioneel en weet heel veel van spieren en lichaam. Inge luistert goed naar de klachten en geeft hele goede tips. Inge biedt meerdere soorten massages aan zoals sportmassage, maar ook wellness massages. Heb je klachten en ben je op zoek naar een goede en professionele masseur of heb je behoefte aan een heerlijke ontspannende massage dan ben je bij Inge 100% aan het juiste adres. Aanrader!!

– Marit –

“Het lucht op, geeft inzicht, ruimte en vertrouwen.”

Wat een prachtige en diepgaande ervaring mocht ik beleven bij Inge. Ze weet werkelijk de diepe lagen in mij te raken, dat klinkt wellicht een beetje spannend……..maar wanneer je geraakt wordt in de diepere lagen van je Zijn, daar waar gebeurtenissen zich hebben opgeslagen, kan er in je lichaam een “release” plaatsvinden, waarbij emoties vloeien op weg naar het weer Mens mogen zijn. Het lucht op, geeft inzicht, ruimte en vertrouwen. Dit alles mocht ik ervaren tijdens haar sessie. Inge dankjewel voor je liefdevolle aanwezigheid.

– Robin –

“Intuïtief voelt zij aan waar de energie in je lijf niet zo goed stroomt.”

De ontspanningsmassage bij Inge is heerlijk. Intuïtief voelt zij aan waar de energie in je lijf niet zo goed stroomt. Met aandacht gaat ze naar deze plaatsen, waardoor jezelf ook meer aandacht krijgt voor je lijf. Ik word er blij van!

– Belinda –

“Ik ben dik tevreden en naar mijn mening is er geen betere masseur in Apeldoorn”

Sinds een paar jaar kom ik geregeld bij Inge langs voor een massage! Klachten zoals hoofdpijn of pijntjes in de spieren vanwege overbelasting zijn na een massage van Inge weer verleden tijd! Naast haar massage kwaliteiten is Inge ook een hele vriendelijke vrouw altijd oprecht geïnteresseerd is in de ander! Kortom; ik ben dik tevreden en naar mijn mening is er geen betere masseur in Apeldoorn dan Inge!

– Simon –

“Ik durfde me open te stellen en dingen te vertellen.”

Ik was nog niet bekend met holistische massage toen ik naar Inge toe ging. Ik wist ook nog niet zo goed wat ik me er bij voor moest stellen. Het lichaam is een belangrijk instrument bij de massagetherapie. Inge is prettig in omgang en ze is open en erg snel te vertrouwen. Ik durfde me open te stellen in de gesprekken vooraf en dingen te vertellen die ik niet snel aan iemand vertel. De gesprekken heb ik kunnen gebruiken om tot zelfkennis te komen. Dit gecombineerd met lichaamsgerichte oefeningen, aanrakingen en massage, (wat soms wel heftig was), heeft me zeker geholpen en ben ik me meer bewust geworden hoe ik omga met het vermijden van conflicten. 

Ik zou iedereen een massage aanbevelen bij Inge. Ze straalt rust en vertrouwen uit en is zeker heel bekwaam in de massage. Dus kortom ga naar Helion massage bij Inge

– Willy –

“Inge is professioneel zonder een ‘typische’ professioneel te zijn.”

Ik vond het verrassend en en verhelderend om holistische massage te ontvangen. Het was soms pijnlijk, zowel fysiek als mentaal. Maar bovenal vond ik het interessant om te ontdekken dat er emoties naar boven komen waarvan ik niet gedacht had dat ze zo heftig zouden komen.

Ik heb Inge als een zeer integer en respectvol persoon ervaren. Ze is heel oprecht en serieus begaan met de mensen die ze behandelt. Het voelt heel vertrouwd en ik kan haar zeker aanraden. Ik heb gevoelens kunnen delen die voor mijzelf best confronterend waren en daar werd heel respectvol en niet oordelend mee omgegaan. Dat was erg prettig om te ervaren.

Door de holistische massage ben ik mij meer bewust geworden hoe ik met situaties om ga en welke emotie daar aan ten grondslag ligt. Het heeft mij inzichten gegeven, waar ik mee verder kan. Inge is professioneel zonder een ‘typische’ professioneel te zijn. Een natuurlijke en spontane interactie die heel warm voelt. Ondanks de, soms fysieke, pijn ging ik tevreden en positief weg.

– Sam –

“Na 1 uur massage gemengd met Reiki voel ik mij totaal ontspannen en het meest belangrijke mijn schouder is eindelijk LOS.”

Wow, gewoonweg wow.
Ik liep al maanden lang met een totaal gespannen schouder met uitstraling in mijn arm en rug. Fysio hielp niet en ik continu pijn in mijn schouder en arm. Na 1 uur massage gemengd met Reiki voel ik mij totaal ontspannen en het meest belangrijke mijn schouder is eindelijk LOS
Ik kan Helion Massage alleen maar aan iedereen aanbevelen. Zeker een vaste klant erbij en ik kom snel weer een keer terug

– Katrin –

“De sportmassage die ze geeft zorgt voor soepele spieren en ik kan weer volop sporten zonder pijn.”

Inge is een zeer goede masseur die goed weet wat ze doet tijdens een massage. Ik heb al langere tijd last van mijn spieren en ga wekelijks naar Inge. De sportmassage die ze geeft zorgt voor soepele spieren en ik kan weer volop sporten zonder pijn. Ook geeft Inge tips en oefeningen die ik thuis doe om de spieren soepel te houden. De praktijkruimte van Inge is nieuw en de praktijkruimte is prachtig geworden en straalt veel rust uit. Ik kom graag naar Helion massage!

– Elze –

Deze massage gaat echt in op het mens in z’n geheel en dat vond ik heel bijzonder om te ervaren.”

De holistische massage sessie die ik heb ontvangen waren nieuw voor me. Ik had nog geen ervaring met holistische massage. Door Inge’s folder en haar uitleg over de massage had ik vooraf wel een beeld kunnen vormen over hoe de massage er uit zou zien. Ik vond de sessies fijn, ontspannen, soms erg pijnlijk, confronterend  en verdiepend. De emoties die naar boven kwamen vond ik soms erg heftig, maar ook goed om echt de diepte in te gaan. Er kwamen meer situaties en spanningen boven dan dat ik van tevoren had verwacht. Deze massage gaat echt in op het mens in z’n geheel en dat vond ik heel bijzonder om te ervaren.

Door de sessies ben ik wel anders gaan kijken naar vermijdingsgedrag. Het thema waar ik naar ging kijken. Er kwamen aardig wat situaties naar boven waarbij ik vermijdingsgedrag vertoon.

Omdat ik dit al van jongs af aan zo doe, weet ik bijna niet anders dan zo te reageren of te handelen. Ik heb inzicht gekregen waarom ik vermijdingsgedrag vertoon, meer dan ik van te voren had kunnen bedenken. Ik merk nu dat ik bij situaties waarbij ik mij niet fijn voel bewuster kijk naar hoe ik reageer en na denk over hoe ik ook zou kunnen reageren. Om dit vervolgens ook uit te voeren vind ik nog wel erg spannend. Dit zal ik stapje voor stapje moeten leren.

Ik vond het bijzonder om te voelen en te horen waar in mijn lijf allemaal spanningen en pijn zit en waar dit allemaal mee te maken had. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe mijn lijf en geest met elkaar in verbinding staan en invloed op elkaar hebben.

Ik heb Inge ervaren als erg fijn en warm. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Mede hierdoor heb ik mezelf zo kwetsbaar op kunnen en durven stellen. Ook vond ik het erg fijn hoe ze alles benoemde en uitlegde.

– Larissa –