Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact met mij op

Sportmassage

Een goede stevige sportmassage helpt om je lichaam in goede conditie te houden. Het kan preventief worden ingezet, of bij behandeling van lichamelijke klachten. Sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Diepe massage technieken

Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, worden er mechanische prikkels op het lichaam uitgeoefend. Deze mechanische prikkels leiden op hun beurt weer tot reacties in het lichaam. Deze reacties leiden op hun beurt weer tot herstel van het evenwicht in het lichaam. Simpel gezegd verbetert sportmassage de bloedcirculatie en hierdoor de afvoer van afvalstoffen, pijnprikkels en vocht, de toevoer van zuurstof en voedingstoffen. Een sportmassage bevordert dus het spierherstel, waardoor blessures worden voorkomen en de sporter sneller herstelt en weer actief kan deelnemen aan zijn sport.

Niet alleen voor sporters

Sportmassage kan voor iedereen geneeskrachtig werken en is niet alleen, zoals de naam doet vermoeden, bedoelt voor sporters. Na een eenmalige fysieke inspanning kan je stijve en pijnlijke spieren hebben en kan een sportmassage helpen. Ook kan sportmassage verlichting geven bij klachten door een langdurige blootstelling aan overbelasting, een verkeerde werkhouding of als je spierpijn hebt door een verkeerde beweging in de rug, de nek of ergens anders in het lichaam.

Medical Taping

Medical taping kan worden gebruikt bij blessures, herstelprocessen en ondersteuning. Het is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Is sportmassage, bij Helion Massage in Apeldoorn, niet wat je zoekt?

Naast sportmassage kun je bij Helion Massage ook terecht voor:

Energetische -anti-stress- massage

Klassieke Ontspanningsmassage

Ayurvedische Ontspanningsmassage

Holistische massagetherapie

Hotstone massage