Neem contact met mij op

Even voorstellen

Mijn naam is Inge Gammauf. Ik ben naast NGS sportmasseur, opgeleid tot Integraal Holistische Massagetherapeut. Ooit ben ik begonnen met een cursus Klassiek Massage met anatomie. Na het behalen van mijn NGS diploma sportmassage, ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Apeldoorn.
Vervolgens ben ik mezelf blijven ontwikkelen, door het volgen van diverse opleidingen, cursussen en workshops van ‘bindweefselmassage’ tot ‘massage bij burn-out’. Naast het werken in mijn eigen praktijk, ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als masseur bij Thermen Bussloo.

Juist de combinatie van de verscheidende massages en behandelingen maakt het werken voor mij als masseur erg leuk. Het is afwisselend en ik krijg veel verschillende soorten klanten/clienten in mijn praktijk. Mooie bijkomstigheid is, dat ik veel technieken en vaardigheden kan inzetten en combineren binnen de massages.

Wat ik prachtig vind aan de integrale holistisch massage therapie is, dat deze een waardevolle mogelijkheid biedt om stil te staan bij de spanningen en klachten die zich in het lichaam hebben opgebouwd. Als het lukt om te ervaren en voelen wat er onder de fysieke pijn ligt, ontstaat er ruimte voor bewustwording, inzicht en heelwording. Iedere keer opnieuw word ik blij en ben ik dankbaar, dat ik clienten hierin mag en kan begeleiden. Er wordt ruimte gecreëerd voor het innerlijke proces, voor persoonlijke groei. Het is ‘heelworden’ door ‘bewustworden’, en zo is ook mijn praktijknaam “Helion Massage” ontstaan.

Helion is een combi van Helen en Helios

Helios betekent zon. Het zonneteken staat voor: diepste wezen, ware aard, zelfbewustzijn en geestkracht. De zon geeft warmte en energie, is een bron van licht. De zon straalt, voedt en stimuleert. Helen betekent genezen, heel maken, heel worden. Daarnaast is Helion een lichtmeester, een spirituele leraar en gids voor charisma en uitstraling. Hij helpt mensen om meer van zichzelf te houden en hun innerlijk licht naar buiten te laten.

Opleidingen en cursussen die ik heb afgerond

 • Cursus Klassieke Massage
 • Cursus Rebalancing Massage
 • Opleiding NGS Sportmassage
 • Training Hot-cold stone Massage
 • Cursus Medical Taping (Medical Taping Concept)
 • Opleiding Integrale Holistische Massage Therapie bij Positive Touch
 • Training (en inwijding) Energetische behandeling (Reikie)
 • Studiedagen Hernia en Ischias
 • Training Keltische Massage
 • Training Ayurvedische Massage
 • Workshop schouderklachten
 • Studiedagen Intensive Verdiepen innerlijke helingskracht
 • Workshop Bindweefselmassage
 • Studiedagen Training familiebanden
 • Cursus massage en burn-out
 • Opleiding tot coach voor masseurs en massagetherapeuten

Wil je contact met Helion Massage in Apeldoorn? Dat kan via het contactformulier op de contactpagina.

Lieve groet van Inge