Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Massages

Helion Massage is een praktijk waar massages worden gegeven vanuit holistische visie. Hierbij wordt uitgegaan van de mens als totaliteit; lichaam en geest zijn onderling verbonden.

Binnen de massagetherapie is er naast het fysieke en mentale aspect, extra aandacht voor het spirituele en emotionele aspect.

Klik hier voor de tarieven van de verschillende massages.

Sportmassage

Een goede stevige sportmassage helpt om je lichaam in goede conditie te houden. Het kan preventief worden ingezet, of bij behandeling van lichamelijke klachten.

Lees meer over sportmassage >

Energetische -anti-stress- massage

Energetische massage is een ontspanningsmassage, waarbij naast strijkingen, de handen en/of vingertoppen worden gebruikt om energie over te brengen. De massage is gericht op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Hierdoor kan energie weer door je hele lijf stromen en worden de harmonie en natuurlijke balans hersteld.

Anti-stress

De massage is een zeer goede anti-stress en herstel massage bijvoorbeeld bij/na burn-out, depressieve gevoelens, een stressvolle periode, emotionele vermoeidheid of ziekte. De aanraking activeert de natuurlijke kracht van het lichaam tot zelfgenezing en kan fysieke en emotionele symptomen verlichten.

Lees meer over energetische -anti-stress- massage >

Ayurvedische Ontspanningsmassage

De Ayurvedische massage is er op gericht het zelfgenezend vermogen te activeren, welke tot werking komt wanneer de mens totaal ontspannen is. De massage is een zachte, rustige, energetische massage van de voor- en achterzijde van het lichaam en kenmerkt zich door het gebruik van verwarmde olie en etherische oliën.

Lees meer over ayurvedische ontspanningsmassage >

Klassieke Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een zachtere vorm van masseren.  Door de massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en het hoofd leeg te maken. De spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser en de huid wordt heerlijk warm, waardoor je fijn kunt ontspannen.

Lees meer over klassieke ontspanningsmassage

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage van het lichaam met vulkanische basaltstenen stenen van ongeveer 45º C. Door de warmte en de ‘druk’ van de stenen werkt de massage dieper door in het spierweefsel. De massage wordt zowel met de stenen als met de handen uitgevoerd.

Lees meer over hotstone massage >

Holistische massagetherapie

Binnen holistische massagetherapie help ik cliënten met behulp van massage, coaching en soms eenvoudige oefeningen, om beter te leren voelen in hun lijf. We zijn ons niet altijd bewust van de vele signalen die ons lichaam ons geeft. Of we voelen ze wel, maar we luisteren er niet naar. Holistische massage therapie is een vorm van lichaamswerk, waarbij de grote uitdaging is, om ons weer te verbinden met onze gevoelens, de diepere lagen in ons lichaam. Het is een heel krachtige manier om met jezelf aan de slag te gaan en nieuwsgierig te onderzoeken wat er in je speelt.

Lees meer over holistische massagetherapie >

Leertherapie (momenteel niet mogelijk)

Als leertherapeut begeleid ik studenten van Positive Touch, met een individueel traject (leer-) therapie. Leertherapie geeft de student inzicht in hoe de methodiek in de praktijk wordt toegepast en inzicht in het effect en de mogelijkheden van de therapie door het zelf te ervaren. 

Lees meer over de leertherapie >