Helion Massage Apeldoorn

Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Helion Massage Apeldoorn

Helion Massage is een praktijk waar massages worden gegeven vanuit holistische visie. Hierbij wordt uitgegaan van de mens als totaliteit; lichaam en geest zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden.

Klik hier voor de tarieven van de verschillende massages.

Sportmassage

Een goede stevige sportmassage helpt om je lichaam in goede conditie te houden. Het kan preventief worden ingezet, of bij behandeling van lichamelijke klachten.

Lees meer over sportmassage >

Energetische -anti-stress- massage

Energetische massage is een ontspanningsmassage, waarbij naast strijkingen, de handen en/of vingertoppen worden gebruikt om energie over te brengen. De massage is gericht op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Hierdoor kan energie weer door je hele lijf stromen en worden de harmonie en natuurlijke balans hersteld.

Anti-stress

De massage is een zeer goede anti-stress en herstel massage bijvoorbeeld bij/na burn-out, depressieve gevoelens, een stressvolle periode, emotionele vermoeidheid of ziekte. De aanraking activeert de natuurlijke kracht van het lichaam tot zelfgenezing en kan fysieke en emotionele symptomen verlichten.

Lees meer over energetische -anti-stress- massage >

Ayurvedische Ontspanningsmassage

De Ayurvedische massage is er op gericht het zelfgenezend vermogen te activeren, welke tot werking komt wanneer de mens totaal ontspannen is. De massage is een zachte, rustige, energetische massage van de voor- en achterzijde van het lichaam en kenmerkt zich door het gebruik van verwarmde olie en etherische oliën.

Lees meer over ayurvedische ontspanningsmassage >

Klassieke Ontspanningsmassage

Een klassieke ontspanningsmassage is een zachtere vorm van masseren.  Door de massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en het hoofd leeg te maken. De spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser en de huid wordt heerlijk warm, waardoor je fijn kunt ontspannen.

Lees meer over klassieke ontspanningsmassage

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage van het lichaam met vulkanische basaltstenen stenen van ongeveer 45º C. Door de warmte en de ‘druk’ van de stenen werkt de massage dieper door in het spierweefsel. De massage wordt zowel met de stenen als met de handen uitgevoerd.

Lees meer over hotstone massage >

Workshop Massage in Verbinding

Leren masseren voor stellen

Hoe heerlijk zou het zijn om elkaar te kunnen masseren? Hoe fijn zou het zijn om de verbinding in je relatie te verdiepen?  Ben je op zoek naar meer verbinding? Heb je nog geen of weinig ervaring met massage? Wil jij een paar goede massagetechnieken leren? Zou je het heerlijk vinden om door jouw partner met liefdevolle aandacht te worden aangeraakt? Dan is de workshop Massage in Verbinding echt iets voor jullie.

Lees meer over de workshop >