Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact met mij op

Massages

Helion Massage is een praktijk voor holistische massagetherapie, waar massage worden gegeven vanuit holistische visie. Hierbij wordt uitgegaan van de mens als totaliteit; lichaam en geest zijn onderling verbonden. Naast het fysieke aspect is er aandacht voor het mentale, spirituele en emotionele aspect.

Naast de massagetherapie zijn ook andere vormen van massage mogelijk.

Holistische massagetherapie

Binnen holistische massagetherapie help ik cliënten met behulp van massage, coaching en soms eenvoudige oefeningen, om beter te leren voelen in hun lijf. We zijn ons niet altijd bewust van de vele signalen die ons lichaam ons geeft. Of we voelen ze wel, maar we luisteren er niet naar. Holistische massage therapie is een vorm van lichaamswerk, waarbij de grote uitdaging is, om ons weer te verbinden met onze gevoelens, de diepere lagen in ons lichaam. Het is een heel krachtige manier om met jezelf aan de slag te gaan en nieuwsgierig te onderzoeken wat er in je speelt.

Lees meer over holistische massagetherapie >

Leertherapie

Als leertherapeut begeleid ik studenten van Positive Touch, met een individueel traject (leer-) therapie. Leertherapie geeft de student inzicht in hoe de methodiek in de praktijk wordt toegepast en inzicht in het effect en de mogelijkheden van de therapie door het zelf te ervaren. 

Lees meer over de leertherapie >

Sportmassage

Een goede stevige sportmassage helpt om je lichaam in goede conditie te houden. Het kan preventief worden ingezet, of bij behandeling van lichamelijke klachten.

Lees meer over sportmassage >

Medical Taping

Medical Taping is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Lees meer over medical taping >

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is er op gericht het zelfgenezend vermogen te activeren, welke tot werking komt wanneer de mens totaal ontspannen is. De massage is een zachte, rustige, energetische massage van de voor- en achterzijde van het lichaam en kenmerkt zich door het gebruik van verwarmde olie en etherische oliën.

Lees meer over ayurvedische massage >

Hotstone massage

Hotstone massage is een massage van het lichaam met vulkanische basaltstenen stenen van ongeveer 45º C. Door de warmte en de ‘druk’ van de stenen werkt de massage dieper door in het spierweefsel. De massage wordt zowel met de stenen als met de handen uitgevoerd.

Lees meer over hotstone massage >

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachtere vorm van masseren, puur gericht om even heerlijk tot rust te komen en te ontspannen.

Lees meer over ontspanningsmassage >