Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Als je tijdens de massage vrije doorstroming en volledige ontspanning bereikt, zullen lichaam en geest in evenwicht zijn.

Energetische -anti-stress- massage

Energetische -anti-stress- massage is een ontspanningsmassage, waarbij naast strijkingen, de handen en/of vingertoppen worden gebruikt om energie over te brengen. 

Natuurlijke balans herstelt met energetische massage

De massage is gericht op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Hierdoor kan energie weer door je hele lijf stromen en worden de harmonie en natuurlijke balans hersteld.

Anti-stress

De massage is een zeer goede anti-stress en herstel massage bijvoorbeeld bij/na burn-out, depressieve gevoelens, een stressvolle periode, emotionele vermoeidheid of ziekte. De massage vermindert stress en angst. De aanraking activeert de natuurlijke kracht van het lichaam tot zelfgenezing en kan fysieke en emotionele symptomen verlichten. 

Tijdens de massage worden de energiebanen en drukpunten behandeld in combinatie met handopleggingen. 

Wat speelt er?

De behandeling begint met een kort gesprek, waarin je aan kunt geven wat maakt dat je voor deze massage kiest of er klachten spelen en wat aandachtspunten zijn. Door bewust te zijn van hetgeen speelt zal het effect van de massage op herstel groter zijn.

Altijd een goede keus

Ook als er geen klachten zijn, is deze massage een zeer goede keus. Het is heerlijk om de energie door je lijf te voelen stromen.

Is energetische -anti0-stress- massage, bij Helion massage in Apeldoorn, niet wat je zoekt?

Naast de energetische massage kun je bij Helion Massage ook terecht voor:

Sportmassage

Klassieke Ontspanningsmassage

Ayurvedische ontspanningsmassage

Hotstone massage

Workshop Massage in Verbinding