workshop massage in verbinding

Wil je direct een afspraak maken voor de workshop?

Workshop Massage in Verbinding 

Leren masseren voor stellen.

Hoe heerlijk zou het zijn om elkaar te kunnen masseren? Hoe fijn zou het zijn om de verbinding in je relatie te verdiepen?  Ben je op zoek naar meer verbinding? Heb je nog geen of weinig ervaring met massage? Wil jij een paar goede massagetechnieken leren? Zou je het heerlijk vinden om door jouw partner met liefdevolle aandacht te worden aangeraakt? Dan is de workshop Massage in Verbinding echt iets voor jullie.

Verbondenheid vergroten, stil staan bij je gevoel

Samen leren masseren vergroot de verbondenheid tussen jullie, zowel lichamelijk als emotioneel.

Tijdens de workshop leer en ervaar je hoe je kunt masseren vanuit je hart, vanuit liefde voor de ander. Je wordt je bewust van je eigen energie en hoe je die kunt inzetten. Je leert de ander voelen en toelaten. We staan stil bij wat aanraking en aangeraakt worden met je doet. 

Leren masseren

In deze workshop ben je zowel gever als ontvanger. De massage is zacht en gericht op ontspanning en genieten. Door gebruik van verschillende massagetechnieken leer je uit je hoofd te komen en te landen in je lijf. De ontvanger komt door de liefdevolle vertragende aanraking steeds meer voelend in het lichaam. De gever leert bij zichzelf blijven en bij de ander aanwezig zijn. Na deze workshop kun je een complete massage geven en is er een nieuwe, sterkere verbinding in jullie relatie gemaakt.

Alle aandacht voor jullie samen

De workshop vindt plaats in de sfeervol ingerichte massageruimte van Helion Massage. Het is er behaaglijk warm, de kaarsjes branden en er klinkt ontspannende muziek. Je voelt je snel op je gemak. Massage in Verbinding wordt niet in een groep gegeven, je bent als stel alleen, waardoor je heerlijk alle tijd en aandacht voor elkaar hebt. Zo kunnen jullie in alle veiligheid en vrijheid samen ontspannen en genieten.

De workshop wordt gegeven door Inge Gammauf van Helion Massage.

Een mooi cadeau voor jullie relatie

De workshop is exclusief voor jou en je partner. De workshop duurt in totaal 4 uur. De investering voor Massage in Verbinding bedraagt € 250,-. 

Je kunt er ook voor kiezen om de workshop op te delen in 2 dagdelen van 2 uur. De kosten voor 2 losse dagdelen zijn € 275,- in totaal.

Wil je de de workshop  graag boeken op een datum die betekenis voor jullie heeft (een verjaardag, huwelijksdag) of wil je de Massage in Verbinding volgen met een goede vriendin of vriend? Vraag naar de mogelijkheden.

Is de workshop Massage in Verbinding, bij Helion Massage in Apeldoorn, niet wat je zoekt?

Naast de workshop kun je bij Helion Massage ook terecht voor:

Sportmassage

Ayurvedische massage

Hotstone massage

Energetische -anti-stress- massage

Klassieke ontspanningsmassage