tarieven massages

Wil je weten wat Helion Massage in Apeldoorn, voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?


Je kunt bij Helion massage een cadeaubon kopen vanaf € 30,-. Met een strippenkaart bespaar je maar liefst 10% van de prijs. Een cadeaubon of strippenkaarten kun je hier bestellen.

Tarieven Massages 2024

Helion massage hanteert diverse tarieven voor de verschillende massages. Je kunt ook profiteren van een aantrekkelijke korting door het kopen van een strippenkaart. Of iemand verwennen met een cadeaubon.

Sportmassage

Een goede stevige sportmassage helpt om je lichaam in goede conditie te houden. Het kan preventief worden ingezet, of bij behandeling van  lichamelijke klachten. Sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

30 minuten: € 35,-
45 minuten: € 50,-
60 minuten: € 65,-
75 minuten: € 75,-

Medical Taping

Medical Taping is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

los: € 15,-
combi massage: € 10,-

Energetische -anti-stress- massage

Energetische massage is een ontspanningsmassage, waarbij naast strijkingen, de handen en/of vingertoppen worden gebruikt om energie over te brengen. De massage is gericht op het openen van energiekanalen in je lichaam en op het vrij maken en afvoeren van blokkerende energie. Hierdoor kan energie weer door je hele lijf stromen en worden de harmonie en natuurlijke balans hersteld.

60 minuten: € 65,-
75 minuten: € 75,-
90 minuten: € 90,-
105 minuten: € 100,-

Klassieke Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een zachtere vorm van masseren. De spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. De huid wordt heerlijk warm en hierdoor kun je fijn ontspannen. Het helpt je om je lichaam en geest even helemaal tot rust te laten komen.

60 minuten: € 65,-
75 minuten: € 75,-
90 minuten: € 90,-

Ayurvedische Ontspanningsmassage

De Ayurvedische massage is er op gericht het zelfgenezendvermogen te activeren, welke tot werking komt wanneer de mens totaal ontspannen is. Het is een zachte, rustige massage van de voor- en achterzijde van het lichaam met lange strijkingen over de energiebanen en het stimuleren van energiepunten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van warme olie en etherische oliën. Als mens ben je opgebouwd uit een samenstelling van de drie Dosha’s types Vata, Pitta en Kapha. Als deze uit balans zijn kan dat resulteren in allerlei klachten. De massage helpt om de drie meer in balans te brengen.

De behandeling is inclusief het doornemen van de doshatest en het doornemen van dingen die spelen op dit moment.

Achterzijde lichaam,  inclusief voeten, armen en korte hoofdmassage
60 minuten: € 65,-
Achterzijde lichaam,  inclusief voeten, armen, hoofd en gezichtsmassage
75 minuten: € 75,-
Achterzijde lichaam, voorzijde lichaam benen, buik, armen. Hoofd- en gezichtsmassage, hand-/voetmassage.
90 minuten: € 90,
Achterzijde lichaam, voorzijde lichaam benen, buik, armen. Uitgebreide indiaanse hoofd- en gezichtsmassage, voetmassage inclusief drukpunten
105 minuten: € 100,

Hot stone massage

Hotstone massage is een massage van het lichaam met basaltstenen van ongeveer 45º C. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Het verlicht spanningen en geeft je nadien energie.

30 minuten: € 35,-
45 minuten: € 55,-
60 minuten: € 70,- 

Workshop “Massage in Verbinding” voor stellen

Tijdens de workshop leer en ervaar je hoe je kunt masseren vanuit je hart, vanuit liefde voor de ander. Je wordt je bewust van je eigen energie en hoe je die kunt inzetten. Je leert de ander voelen en toelaten. We staan stil bij wat aanraking en aangeraakt worden met je doet. De workshop is exclusief voor jou en je partner. Betaling van een workshop dient vooraf te gebeuren.

Workshop  van 4 uur  € 250,- per stel
Workshop 2 dagdelen van 2 uur  € 275,- per stel

Behandeling en betaling

Om jezelf aan te kondigen kun je aankloppen op de deur met het Helion-logo (onder de carport), er is geen bel. Indien je later komt dan de afgesproken tijd zal dit ten koste gaan van de behandeltijd. Mocht je eerder komen, dan 5 minuten voor de behandeltijd, kan het zijn dat je buiten even moet wachten.

Een intake en/of begin-gesprek vallen onder de behandeltijd.

Betaling bij voorkeur contant na de behandeling. Voor de workshop geldt een vooruitbetaling. De massages worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Annuleringsvoorwaarden

Een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur voor de behandeling te worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur of het niet nakomen van de afspraak, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Bij afzeggen van een workshop een week of minder voor de workshop, vindt 75% teruggave van het workshop-bedrag plaats. Bij annuleren binnen 24 uur of het niet komen opdagen, zal géén teruggave van het workshop-bedrag plaats vinden.