Wil je weten wat Helion Massage voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken voor een behandeling?

Neem contact met mij op

Holistische massage therapie helpt je om je bewust te worden van de spanning in je lichaam

Holistische massage therapie is een massage vanuit holistische visie. Hierbij wordt uitgegaan van de mens als totaliteit; lichaam en geest zijn onderling verbonden. Naast het fysieke aspect is er aandacht voor het mentale, spirituele en emotionele aspect. Deze vier aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Pijn door een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest

Holistische massage therapie helpt om je bewust te worden van de spanning in je lichaam. 
Lichamelijke, maar ook emotionele en mentale pijn ontstaat door een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Tijdens de massage leer je contact te maken en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Je wordt je bewust, waar (vastgezette) pijn zit. Aspecten die bijgedragen hebben aan het ontstaan van de klachten kunnen naar boven komen, zoals onverwerkte ervaringen, emoties en gevoelens.

Voelen in het hier en nu, zonder oordeel, met volle aandacht

Samen gaan we, in het hier en nu, voelen wat er mogelijk aan die spanning ten grondslag ligt. Waarbij we ook kijken naar het ontstaan, wat al ver in het verleden kan liggen.
Ervaren en voelen wat er is, zonder oordeel en met volle aandacht. De balans tussen lichaam, hoofd en hart kan herstellen door bewustwording. Spanningen lossen op of verminderen, de energie stroomt weer.